Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge ram 6.4 hemi v8 410pk

Stage 1 Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 410pk 430pk +4.9%
Koppel 582nm 600nm +3.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 6410 CC
Type ecu Siemens/Continental GPEC2A
Compressieverhouding 10,9 : 1
Boring X slag 103,9 X 94,6 mm
Motornummer 6.4 Hemi V8

Dodge tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Dodge
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk met meer kracht, zonder dat je Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Ram 6.4 Hemi V8 410pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dodge baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge auto doen.