Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge nitro 2.8 crd 177pk

Stage 1 Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 210pk +18.6%
Koppel 420nm 500nm +19%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk auto chiptunen?

De ecu van uw Dodge Nitro is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Nitro kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk. Je Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat chip tuning voor u Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk is een populaire methode om je Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Dodge Nitro 2.8 CRD 177pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Lotus
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge auto doen.