Dodge Dakota 3.7 V6 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge dakota 3.7 v6 210pk

Stage 1 Dodge Dakota 3.7 V6 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 319nm 340nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Dodge Dakota 3.7 V6 210pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Dodge auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Dodge Dakota 3.7 V6 210pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Dodge Dakota gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Dodge Dakota 3.7 V6 210pk. Je Dodge Dakota 3.7 V6 210pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Dodge Dakota 3.7 V6 210pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Dodge Dakota 3.7 V6 210pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dodge Dakota 3.7 V6 210pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dodge Dakota 3.7 V6 210pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u Dodge Dakota 3.7 V6 210pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dodge auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Dodge Dakota 3.7 V6 210pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dodge Dakota 3.7 V6 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dodge Dakota 3.7 V6 210pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Dodge Dakota 3.7 V6 210pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Dodge Dakota 3.7 V6 210pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Dodge Dakota 3.7 V6 210pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Dakota 3.7 V6 210pk. Je Dodge Dakota 3.7 V6 210pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Dodge Dakota 3.7 V6 210pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dodge Dakota 3.7 V6 210pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Dakota 3.7 V6 210pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Rolls Royce ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.