Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 370pk 390pk +5.4%
Koppel 536nm 555nm +3.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Dodge Charger vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Dodge Charger veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk met meer performance, zonder dat je Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk chiptuning. Je Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Dodge Charger R/T 5.7 V8 370pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Jeep
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dodge en bent u uw Dodge dus even kwijt.