Dodge Charger 3.6 V6 292pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge charger 3.6 v6 292pk

Stage 1 Dodge Charger 3.6 V6 292pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 292pk 310pk +6.2%
Koppel 353nm 375nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3604 CC
Type ecu Siemens/Continental GPEC2
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 96,0 X 83,0 mm
Motornummer Pentastar 3.6

Dodge tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk auto kan doen:

De ecu software van uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Dodge Charger 3.6 V6 292pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Dodge Charger 3.6 V6 292pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dodge Charger veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Dodge Charger 3.6 V6 292pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dodge Charger 3.6 V6 292pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Dodge Charger 3.6 V6 292pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dodge Charger 3.6 V6 292pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede Dodge Charger 3.6 V6 292pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dodge auto
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Dodge Charger 3.6 V6 292pk motor tuning:

Voor het Dodge Charger 3.6 V6 292pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Dodge Charger 3.6 V6 292pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Charger 3.6 V6 292pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Dodge Charger 3.6 V6 292pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Dodge Charger 3.6 V6 292pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Charger 3.6 V6 292pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Dodge Charger 3.6 V6 292pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Dodge Charger 3.6 V6 292pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Charger 3.6 V6 292pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Smart ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge , zonder dat hierbij veranderingen Dodge baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge doen.