Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Dodge Avenger tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Dodge Avenger meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Dodge Avengerchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk kan doen:

Verschillende vormen Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk motor tuning:

Voor het Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk. Met deze manier hoef je zelfs de Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptuning.

Zo doen wij naast Dodge Avenger 2.0 CRD 140pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Dodge
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.