Dodge Caravan 3.8 V8 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge caravan 3.8 v8 200pk

Stage 1 Dodge Caravan 3.8 V8 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 332nm 350nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Caravan 3.8 V8 200pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Dodge
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Dodge Caravan 3.8 V8 200pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Dodge Caravan 3.8 V8 200pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Dodge Caravan 3.8 V8 200pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Dodge Caravantuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Dodge Caravan 3.8 V8 200pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Dodge Caravan 3.8 V8 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Dodge Caravan 3.8 V8 200pk. Zonder de Dodge Caravan 3.8 V8 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Caravan 3.8 V8 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Dodge Caravan 3.8 V8 200pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Dodge Caravan 3.8 V8 200pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Citroën bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Dodge chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Dodge auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge auto doen.