Dodge Magnum 3.5 V6 254pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge magnum 3.5 v6 254pk

Stage 1 Dodge Magnum 3.5 V6 254pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 254pk 275pk +8.3%
Koppel 339nm 360nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Dodge Magnum 3.5 V6 254pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Dodge Magnum heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk zult u merken dat uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk veel lekkerder gaat door Dodge Magnum tunen. Je Dodge Magnum zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Dodge Magnum 3.5 V6 254pk?​

Voor stage één chiptuning Dodge Magnum 3.5 V6 254pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Magnum 3.5 V6 254pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Dodge Magnum 3.5 V6 254pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Dodge Magnum 3.5 V6 254pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Dodge Magnum 3.5 V6 254pk tuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Dodge Magnum 3.5 V6 254pk auto kan doen:

Methodes voor Dodge Magnum 3.5 V6 254pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dodge Magnum 3.5 V6 254pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Dodge Magnum 3.5 V6 254pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Dodge Magnum 3.5 V6 254pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dodge Magnum 3.5 V6 254pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Dodge Magnum 3.5 V6 254pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Dodge Magnum 3.5 V6 254pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Dodge Magnum 3.5 V6 254pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dodge Magnum 3.5 V6 254pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Dodge Magnum 3.5 V6 254pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Dodge Magnum 3.5 V6 254pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Magnum 3.5 V6 254pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Dodge al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge auto doen.