Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge magnum r/t 5.7 v8 345pk

Stage 1 Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 345pk 365pk +5.8%
Koppel 529nm 560nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk?

De ecu software van uw Dodge Magnum is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Dodge Magnum gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter uit uw Dodge
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Dodge Magnumtuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk met meer kracht, zonder dat je Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk.

Specialistische Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dodge Magnum R/T 5.7 V8 345pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Dodge auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge auto doen.