Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge charger r/t 5.7 hemi v8 370pk

Stage 1 Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 370pk 385pk +4.1%
Koppel 536nm 562nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dodge Charger chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Dodge Charger zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk?​

Voor stage één chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk genoemd. Je Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Dodge Charger R/T 5.7 Hemi V8 370pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Skoda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Dodge auto.

Daarom is je Dodge auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.