Dodge Charger 3.5 V6 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge charger 3.5 v6 250pk

Stage 1 Dodge Charger 3.5 V6 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 339nm 360nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Dodge Charger vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge auto motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Dodge Charger 3.5 V6 250pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Dodge Charger meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Dodge Charger 3.5 V6 250pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Dodge Charger 3.5 V6 250pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Dodge Charger 3.5 V6 250pk?​

Bij stage 1 chippen Dodge Charger 3.5 V6 250pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Dodge Charger 3.5 V6 250pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Dodge auto
 • De beste Dodge Chargerchiptuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor u Dodge Charger 3.5 V6 250pk kan doen:

Methodes voor Dodge Charger 3.5 V6 250pk motor tuning:

Voor het Dodge Charger 3.5 V6 250pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Dodge Charger 3.5 V6 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Dodge Charger 3.5 V6 250pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Dodge Charger 3.5 V6 250pk.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Charger 3.5 V6 250pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dodge Charger 3.5 V6 250pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Dodge Charger 3.5 V6 250pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Dodge Charger 3.5 V6 250pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Charger 3.5 V6 250pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Dodge Charger 3.5 V6 250pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.