Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge challenger hellcat 6.2 v8 supercharged 707pk

Stage 1 Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 707pk 740pk +4.7%
Koppel 880nm 918nm +4.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 6166 CC
Type ecu Siemens/Continental GPEC2A
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 103,9 X 90,9 mm
Motornummer 6.2 Hemi V8

Dodge tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk auto kan doen:

De ecu software van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dodge Challenger veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk?​

Voor stage 1 tuning Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dodge auto

Ontdek wat auto tuning voor u Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk kan doen:

Verschillende vormen Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk aanpassen. Zonder de Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Challenger Hellcat 6.2 V8 Supercharged 707pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mitsubishi tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge , zonder dat hierbij aanpassingen Dodge baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Dodge al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge doen.