Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge caliber 2.0 crd 140pk

Stage 1 Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Dodge auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Dodge Caliber zult u merken dat uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk veel lekkerder rijdt door Dodge Caliber chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Dodge Caliberchiptuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Dodge Caliber 2.0 CRD 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Caliber 2.0 CRD 140pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge doen.