Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.0 bluehdi 130pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 200pk +53.8%
Koppel 340nm 450nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Citroën Jumpertuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk kan worden!

Methodes voor Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk aanpassen. Zonder de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 130pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.