Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler voyager 2.8 crd 163pk

Stage 1 Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 430nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chrysler Voyager een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 163pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chrysler , zonder dat hierbij aanpassingen Chrysler baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chrysler doen.