Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler voyager 2.8 crd 150pk

Stage 1 Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je Chrysler Voyager met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk kan worden!

Methodes voor Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk is een geliefde methode om je Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler Voyager 2.8 CRD 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.