Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler voyager 2.5 crd 140pk

Stage 1 Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 176pk +25.7%
Koppel 343nm 435nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Chrysler Voyager is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Chrysler Voyager met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Chrysler Voyager veel soepelder rijdt door chip tuning Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk
 • Meer PK’s uit uw Chrysler
 • Mooier geluid uit uw Chrysler

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk?​

Bij stage one chiptuning Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk.

De chiptuning Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor uw Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk haalt.

Stage 2 Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler Voyager 2.5 CRD 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chrysler auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chrysler dus even kwijt.