Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler town & country 3.8 v6 215pk

Stage 1 Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 215pk 235pk +9.3%
Koppel 332nm 360nm +8.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Chrysler Town & Country met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Chrysler Town & Country heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Chrysler Town & Country zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk
 • Sportiever geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk
 • Exclusief gebruik van goede Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk chiptuning. Je Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Chrysler Town & Country 3.8 V6 215pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Jaguar bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chrysler auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler auto en bent u uw Chrysler auto dus even kwijt.