Chrysler Sebring 2.0i 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler sebring 2.0i 156pk

Stage 1 Chrysler Sebring 2.0i 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 175pk +12.2%
Koppel 190nm 210nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1996 CC
Type ecu Siemens/Continental SIM90T
Compressieverhouding 9,8 : 1
Boring X slag 87,5 X 83,0 mm
Motornummer 2.0 World Gasoline Engine

Chrysler tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler Sebring 2.0i 156pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Chrysler auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Chrysler Sebring 2.0i 156pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Chrysler
 • Meer performance uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chrysler Sebring 2.0i 156pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler Sebring 2.0i 156pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chrysler Sebring 2.0i 156pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Chrysler Sebring 2.0i 156pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Chrysler Sebring 2.0i 156pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chrysler Sebring 2.0i 156pk wordt!
 • Goede Chrysler Sebringtuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chrysler Sebring 2.0i 156pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Chrysler Sebring 2.0i 156pk kan doen:

Verschillende vormen Chrysler Sebring 2.0i 156pk motor tuning:

Voor het Chrysler Sebring 2.0i 156pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chrysler Sebring 2.0i 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chrysler Sebring 2.0i 156pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Chrysler Sebring 2.0i 156pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Chrysler Sebring 2.0i 156pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chrysler Sebring 2.0i 156pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chrysler Sebring 2.0i 156pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Chrysler chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.