Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler pacifica 3.6 v6 287pk

Stage 1 Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 287pk 305pk +6.3%
Koppel 355nm 375nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chrysler chip tuning.

In enkele uren kan je Chrysler Pacifica door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk motor tuning:

Voor het Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk!

Stage 2 chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk. Hierbij pas je de Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chrysler Pacifica 3.6 V6 287pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files GMC
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chrysler auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.