Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler crossfire 3.2 srt6 335pk

Stage 1 Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 335pk 360pk +7.5%
Koppel 420nm 460nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Chrysler Crossfire met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk veel soepelder gaat door Chrysler Crossfire chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chrysler auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk motor tuning:

Voor het Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler Crossfire 3.2 SRT6 335pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chrysler , zonder dat hierbij aanpassingen Chrysler baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chrysler auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler auto en bent u uw Chrysler auto dus even kwijt.