Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler aspen 5.7 hemi v8 335pk

Stage 1 Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 335pk 355pk +6%
Koppel 502nm 525nm +4.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Chrysler Aspen tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto laten chippen voor u Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk kan doen:

Methodes voor Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler en bent u uw Chrysler auto dus even kwijt.