BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x4 m 3.0 xdrive steptronic competition 510pk

Stage 1 BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 575pk +12.7%
Koppel 600nm 720nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw BMW X4 M is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw BMW X4 M kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X4 M heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de BMW X4 M chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk tuning files

Ontdek wat auto tuning voor u BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk kan doen:

Methodes voor BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk motor tuning:

Voor het BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW X4 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.