BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m5 v8 bi-turbo “30 jahre edition” 600pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk?

De standaard software in de ecu van uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw BMW M5 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw BMW M5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede BMW M5tuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk met meer kracht, zonder dat je BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast BMW M5 V8 Bi-turbo “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

DS bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.