BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m5 v8 bi-turbo competition 575pk

Stage 1 BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 575pk 680pk +18.3%
Koppel 680nm 850nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.8 & Bosch MEVD17.2.H
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer S63B44T0

BMW tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw BMW M5 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw BMW M5 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk waarborgen. Zonder uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW M5 V8 Bi-turbo Competition 575pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW doen.