Audi A4 2.0 TFSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 245pk +63.3%
Koppel 270nm 430nm +59.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 150pk?

De ecu software van uw Audi A4 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Audi A4 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Audi A4 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi A4 2.0 TFSI 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Audi A4 zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Audi
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi A4 2.0 TFSI 150pk
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Audi A4 2.0 TFSI 150pk​

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A4 2.0 TFSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Audi A4 2.0 TFSI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi A4 2.0 TFSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A4 2.0 TFSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi A4 2.0 TFSI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Audi A4 2.0 TFSI 150pk.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Audi A4tuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Audi A4 2.0 TFSI 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Audi A4 2.0 TFSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A4 2.0 TFSI 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A4 2.0 TFSI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Audi A4 2.0 TFSI 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A4 2.0 TFSI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi A4 2.0 TFSI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 150pk. Hierbij pas je de Audi A4 2.0 TFSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Audi A4 2.0 TFSI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Audi A4 2.0 TFSI 150pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A4 2.0 TFSI 150pk auto.

Zo doen wij naast Audi A4 2.0 TFSI 150pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Audi A4 2.0 TFSI 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi auto en bent u uw Audi dus even kwijt.