Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi rsq3 2.5 tfsi 310pk

Stage 1 Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 420pk +35.5%
Koppel 420nm 620nm +47.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Audi RSQ3 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Audi RSQ3 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Audi RSQ3chiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi RSQ3 2.5 TFSI 310pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.