Audi A5 3.0 TDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A5 3.0 TDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 270pk +32.4%
Koppel 400nm 600nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Audi A5 3.0 TDI 204pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A5 3.0 TDI 204pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Audi A5 3.0 TDI 204pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A5 3.0 TDI 204pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A5 3.0 TDI 204pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Audi A5 3.0 TDI 204pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi A5 3.0 TDI 204pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Audi A5 3.0 TDI 204pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A5 3.0 TDI 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A5 3.0 TDI 204pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Audi A5 3.0 TDI 204pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Audi A5 3.0 TDI 204pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A5 3.0 TDI 204pk met meer performance, zonder dat je Audi A5 3.0 TDI 204pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A5 3.0 TDI 204pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Audi A5 3.0 TDI 204pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A5 3.0 TDI 204pk chiptuning. Je Audi A5 3.0 TDI 204pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi A5 3.0 TDI 204pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.