Chiptuning Gorinchem

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Ontdek wat chiptuning in Gorinchem voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Gorinchem.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen tunen van je auto

  • Meer PK’s​
  • Sportiever geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Gorinchem. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Gorinchem chiptuning engineer onderworpen. Deze Gorinchem engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Gorinchem chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • De beste chiptuning files in gebruik

Verschillende vormen chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Gorinchem OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Gorinchem is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Gorinchem maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Lees dit relevante voorbeeld: Audi A7 3.0 TFSI 300pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Gorinchem

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Gorinchemtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Gorinchem chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 twinair 120pk
Breng je Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir met 120pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 25.0% en 21.0% meer koppel.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Gorinchem auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Gorinchem.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Gorinchem autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank