Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 twinair 120pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 206nm 250nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo MiTo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo MiTo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Alfa Romeo
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk. Je Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Alfa Romeo MiTo 1.4 TwinAir 120pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Iveco
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.