Chiptuning Goedereede

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning Goedereede voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent verlagen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Pluspunten auto laten chippen

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Goedereede. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Goedereede specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Goedereede engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Goedereede bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Goedereede chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Goedereede OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Goedereede maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Zie dit relevante voorbeeld: Chiptuning BMW X5 xDrive45e 394pk

Chiptuning Goedereede Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Goedereede is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Mini cooper s 2.0t jcw 231pk
Breng je Mini Cooper S 2.0T JCW met 231pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 21.0% en 25.0% meer koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze services een garantie op hoogstaande auto chippen.

Zo doen wij naast chiptuning Goedereede ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank