Chiptuning Den Helder

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Den Helder. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Comfortabeler rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Den Helder. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Den Helder chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Den Helder verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Den Helder chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning files

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Den Helder OBD chiptuning

OBD chiptuning Den Helder is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Den Helder chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een recent voorbeeld is Chiptuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk

Chiptuning Den Helder Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Den Helder chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 5008 2.0 bluehdi 150pk
Tuning voor Peugeot 5008 2.0 BlueHDI 150pk. Mijn Chiptuning leidt tot 33.0% extra vermogen en 22.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Den Helder kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Den Helder chiptuning.

Zo doen wij buiten Den Helder chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Den Helder auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank