Chiptuning Hoorn | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Hoorn

Lees hier wat chiptuning in Hoorn voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sneller rijdt door chiptuning Hoorn. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen:

Meer performance​

Mooier geluid ​

Plezieriger rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Hoorn. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hoorn engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hoorn. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hoorn chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

De beste tuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Methode 1: Hoorn OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Hoorn krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Lees dit relevante voorbeeld: bmw chip tuning

Chiptuning Hoorn Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Hoorn tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al de vestigingen bekijken:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen de auto fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons volledig op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hoornbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij