Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati quattroporte 4.7 v8 430pk

Stage 1 Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 430pk 445pk +3.5%
Koppel 490nm 510nm +4.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk?

Het motormanagementsysteem van uw Maserati Quattroporte is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Maserati auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Maserati Quattroporte kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk gaat u merken dat uw Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk veel soepelder gaat door Maserati Quattroporte chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • De beste Maserati Quattroportetuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Maserati Quattroporte 4.7 V8 430pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati auto doen.