Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati ghibli 3.0d v6 250pk

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 305pk +22%
Koppel 600nm 660nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk?

Het motormanagementsysteem van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Maserati Ghibli zult u merken dat uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Maserati Ghibli meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Maserati auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk!

Stage 2 Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0D V6 250pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Maserati chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Maserati .

Daarom is je Maserati al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Maserati auto en bent u uw auto dus even kwijt.