Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati ghibli 3.0 v6 bi-turbo 330pk

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 380pk +15.2%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Maserati Ghibli vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Maserati auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Maserati Ghibli veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Maserati
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappen van een Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk?​

Bij stage 1 chippen Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk. Je Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Maserati auto, zonder dat hierbij aanpassingen Maserati baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati doen.