Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Fiat Grande Punto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Grande Punto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Fiat Grande Punto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Fiat Grande Puntotuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk is een veelvoorkomende methode om je Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Grande Punto 1.6 JTDm 120pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bentley ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.