Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat viaggio 1.4 t-jet 150pk

Stage 1 Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 231nm 280nm +21.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Viaggio een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Fiat Viaggio kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Fiat Viaggio chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Fiat Viaggio meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Fiat Viaggiotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk met meer performance, zonder dat je Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk.

Specialistische Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk.

Zo doen wij naast Fiat Viaggio 1.4 T-Jet 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

DS zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.