BMW X5 2.8i 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x5 2.8i 245pk

Stage 1 BMW X5 2.8i 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 290pk +18.4%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW X5 2.8i 245pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je BMW X5 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw BMW X5 2.8i 245pk zult u merken dat uw BMW X5 veel lekkerder rijdt door BMW X5 tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw BMW
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW X5 2.8i 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW X5 2.8i 245pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW X5 2.8i 245pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW X5 2.8i 245pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW X5 2.8i 245pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw BMW X5 2.8i 245pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW X5 2.8i 245pk wordt!

Verschillende vormen BMW X5 2.8i 245pk motor tuning:

Voor het BMW X5 2.8i 245pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 BMW X5 2.8i 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het BMW X5 2.8i 245pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige BMW X5 2.8i 245pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de BMW X5 2.8i 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW X5 2.8i 245pk met meer kracht, zonder dat je BMW X5 2.8i 245pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW X5 2.8i 245pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de BMW X5 2.8i 245pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW X5 2.8i 245pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X5 2.8i 245pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van BMW X5 2.8i 245pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische BMW X5 2.8i 245pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw BMW X5 2.8i 245pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.