BMW 3 serie 330D 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 3 serie 330d 211pk

Stage 1 BMW 3 serie 330D 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 270pk +28%
Koppel 500nm 595nm +19%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 3 serie 330D 211pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw BMW 3 serie vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw BMW 3 serie 330D 211pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning BMW 3 serie 330D 211pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je BMW 3 serie 330D 211pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je BMW 3 serie meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning BMW 3 serie 330D 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW 3 serie 330D 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW 3 serie 330D 211pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • De beste BMW 3 serietuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw BMW 3 serie 330D 211pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen BMW 3 serie 330D 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: BMW 3 serie 330D 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 3 serie 330D 211pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van BMW 3 serie 330D 211pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de BMW 3 serie 330D 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het BMW 3 serie 330D 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de BMW 3 serie 330D 211pk!

Stage 2 chiptuning BMW 3 serie 330D 211pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 3 serie 330D 211pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Skoda motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW auto en bent u uw BMW dus even kwijt.