BMW 5 serie 525i 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 5 serie 525i 192pk

Stage 1 BMW 5 serie 525i 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 208pk +8.3%
Koppel 245nm 270nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 5 serie 525i 192pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw BMW 5 serie kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW 5 serie 525i 192pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning BMW 5 serie 525i 192pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je BMW 5 serie veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw BMW

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 5 serie 525i 192pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw BMW 5 serie 525i 192pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw BMW 5 serie 525i 192pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u BMW 5 serie 525i 192pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor BMW 5 serie 525i 192pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: BMW 5 serie 525i 192pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW 5 serie 525i 192pk is een populaire manier om je BMW 5 serie 525i 192pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw BMW 5 serie 525i 192pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de BMW 5 serie 525i 192pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW 5 serie 525i 192pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW 5 serie 525i 192pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de BMW 5 serie 525i 192pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 5 serie 525i 192pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW 5 serie 525i 192pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW 5 serie 525i 192pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 5 serie 525i 192pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Lancia ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.