BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 6 serie 650i valvetronic – 449pk

Stage 1 BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 449pk 540pk +20.3%
Koppel 650nm 780nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.8 & Bosch MEVD17.2.H & Bosch MG1 & ZF 8HP70
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer N63B44O1

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw BMW 6 serie een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw BMW 6 serie zult u merken dat uw BMW 6 serie veel lekkerder gaat door BMW 6 serie tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw BMW
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk aanpassen. Zonder de BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk met meer performance, zonder dat je BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning BMW 6 serie 650i Valvetronic – 449pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.