Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 2.5 tfsi rs plus 360pk

Stage 1 Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 400pk +11.1%
Koppel 465nm 600nm +29%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Audi TT is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Audi TT chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Audi
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippenAudi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk?​

Voor stage één chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk!

Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi TT 2.5 TFSI RS Plus 360pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Skoda zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.