Audi R8 5.2 FSI 540pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi R8 5.2 FSI 540pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 540pk 630pk +16.7%
Koppel 530nm 580nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 5204 CC
Type ecu Bosch MED17.1.1
Compressieverhouding 12,5 : 1
Boring X slag 84,5 X 92,8 mm
Motornummer CSPB

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Audi R8 5.2 FSI 540pk ecu van uw Audi R8 5.2 FSI 540pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Audi R8 5.2 FSI 540pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Audi R8 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi R8 5.2 FSI 540pk:​​

 • Meer vermogen uit uw Audi
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Audi R8 5.2 FSI 540pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Audi R8 5.2 FSI 540pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi R8 5.2 FSI 540pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi R8 5.2 FSI 540pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi R8 5.2 FSI 540pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Audi R8 5.2 FSI 540pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi R8 5.2 FSI 540pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Audi R8 5.2 FSI 540pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Audi R8 5.2 FSI 540pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi R8 5.2 FSI 540pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi R8 5.2 FSI 540pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi R8 5.2 FSI 540pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi R8 5.2 FSI 540pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Audi R8 5.2 FSI 540pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi R8 5.2 FSI 540pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Audi R8 5.2 FSI 540pk!

Stage 2 chiptuning Audi R8 5.2 FSI 540pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Audi R8 5.2 FSI 540pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi R8 5.2 FSI 540pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi R8 5.2 FSI 540pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi auto dus even kwijt.