Audi A6 2.5 TDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A6 2.5 TDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A6 2.5 TDI 180pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi A6 2.5 TDI 180pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A6 gaat u merken dat uw Audi A6 2.5 TDI 180pk veel lekkerder gaat door tuning Audi A6 2.5 TDI 180pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Audi A6 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Audi A6 2.5 TDI 180pk​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Audi A6 2.5 TDI 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Audi A6 2.5 TDI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Audi A6 2.5 TDI 180pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi A6 2.5 TDI 180pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Audi A6 2.5 TDI 180pk kan doen:
 • De beste Audi A6tuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Audi A6 2.5 TDI 180pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A6 2.5 TDI 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A6 2.5 TDI 180pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi A6 2.5 TDI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A6 2.5 TDI 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Audi A6 2.5 TDI 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 2.5 TDI 180pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A6 2.5 TDI 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Audi A6 2.5 TDI 180pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A6 2.5 TDI 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.