Audi Q7 2.0 TFSI 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi Q7 2.0 TFSI 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 300pk +19%
Koppel 370nm 440nm +18.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Siemens/Continental Simos 18.4 & Temic AL552
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CNCD

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Audi Q7 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Audi Q7 2.0 TFSI 252pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi Q7 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Audi Q7 2.0 TFSI 252pk​
 • Beter geluid uit uw Audi
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Audi Q7 2.0 TFSI 252pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi Q7 2.0 TFSI 252pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi Q7 2.0 TFSI 252pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Audi Q7 2.0 TFSI 252pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Audi Q7 2.0 TFSI 252pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • De beste Audi Q7tuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi Q7 2.0 TFSI 252pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Audi Q7 2.0 TFSI 252pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi Q7 2.0 TFSI 252pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Audi Q7 2.0 TFSI 252pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Audi Q7 2.0 TFSI 252pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi Q7 2.0 TFSI 252pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jaguar bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.