Audi Q5 50 TFSI-e 299pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi Q5 50 TFSI-e 299pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 299pk 330pk +10.4%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi Q5 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Audi Q5 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi Q5 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Audi Q5 tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Audi Q5 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw Audi
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi Q5 50 TFSI-e 299pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Audi Q5 50 TFSI-e 299pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi Q5 50 TFSI-e 299pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Audi Q5 50 TFSI-e 299pk chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Audi Q5 50 TFSI-e 299pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi Q5 50 TFSI-e 299pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Audi Q5 50 TFSI-e 299pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi Q5 50 TFSI-e 299pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk!

Chiptuning Audi Q5 50 TFSI-e 299pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Audi Q5 50 TFSI-e 299pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi Q5 50 TFSI-e 299pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi Q5 50 TFSI-e 299pk chiptuning. Hierbij pas je de Audi Q5 50 TFSI-e 299pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.