Audi Q5 1.4 TFSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q5 1.4 tfsi 150pk

Stage 1 Audi Q5 1.4 TFSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 250nm 285nm +14%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi Q5 1.4 TFSI 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Audi Q5 1.4 TFSI 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Audi Q5 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi Q5 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Audi Q5 meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi Q5 1.4 TFSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi Q5 1.4 TFSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi Q5 1.4 TFSI 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi Q5 1.4 TFSI 150pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Audi Q5 1.4 TFSI 150pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Audi Q5 1.4 TFSI 150pk motor tuning:

Voor het Audi Q5 1.4 TFSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi Q5 1.4 TFSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q5 1.4 TFSI 150pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Audi Q5 1.4 TFSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Audi Q5 1.4 TFSI 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Audi Q5 1.4 TFSI 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi Q5 1.4 TFSI 150pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Audi Q5 1.4 TFSI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Audi Q5 1.4 TFSI 150pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi Q5 1.4 TFSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q5 1.4 TFSI 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi Q5 1.4 TFSI 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Buick
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi auto dus even kwijt.