Audi Q2 1.4 TFSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q2 1.4 tfsi 150pk

Stage 1 Audi Q2 1.4 TFSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk kan doen:

De ecu software van uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Audi Q2 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi Q2 1.4 TFSI 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi Q2 1.4 TFSI 150pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Audi
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenAudi Q2 1.4 TFSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi Q2 1.4 TFSI 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Audi Q2 1.4 TFSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi Q2 1.4 TFSI 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi Q2 1.4 TFSI 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Audi Q2 1.4 TFSI 150pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi Q2 1.4 TFSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi Q2 1.4 TFSI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Audi Q2 1.4 TFSI 150pk is een populaire methode om je Audi Q2 1.4 TFSI 150pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Audi Q2 1.4 TFSI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Audi Q2 1.4 TFSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi Q2 1.4 TFSI 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi Q2 1.4 TFSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi Q2 1.4 TFSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Audi Q2 1.4 TFSI 150pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi Q2 1.4 TFSI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q2 1.4 TFSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.