Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a7 3.0 tdi quattro 272pk

Stage 1 Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 350pk +28.7%
Koppel 580nm 750nm +29.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2967 CC
Type ecu Bosch EDC17CP54 & Temic DL501 Gen1
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 83,0 X 91,4 mm
Motornummer CRTD

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Audi A7 zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A7 3.0 TDI Quattro 272pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van de beste Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk.

Daardoor is dit een voordelige Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 272pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Rolls Royce externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.